Kontor och offentlig miljö

Vi inreder kontor och restauranger

Vår expertis består i att skapa trivsamma och funktionella miljöer som speglar er verksamhet och varumärke. En trivsam och välplanerad arbetsplats eller restaurang gör stor skillnad för personalens och gästernas välbefinnande. När vi skapar ett inredningskoncept lägger vi utöver val av möbler och belysning, även stor vikt i de mindre detaljerna, såsom växter, tavlor och textilier. Liksom i alla miljöer är det är ofta de små detaljerna som gör den stora skillnaden!

Inredningen är också en viktig aspekt i hur kunder uppfattar ert företag. Genom att hålla oss uppdaterade vad gäller trender och ständigt söka ny inspiration, kan vi erbjuda en kreativ lösning som tillgodoser era önskemål och innebär en mer trivsam och inspirerande arbetsplats som känns nutida och ligger på rätt nivå baserat på ert företags image.

Vi gör en grundlig behovsanalys för att på ett bra sätt få fram företagets identitet, som ska återspeglas i interiören. Med en genomtänkt färgsättning, bra belysning och rätt möblering skapar vi en miljö som får medarbetare att trivas och prestera bättre.

Många av våra företagskunder efterfrågar en mer personlig känsla på kontoret och vill ha annat än den ofta funktionella men lite tråkiga standardinredningen av kontor och offentliga miljöer. Det blir alltmer viktigt att inredningen och arbetsmiljön speglar företagets identitet utöver den grafiska profilen, inredningen ska även ge en viss känsla och karaktär som speglar företagets och medarbetarnas personlighet. Är ni en ungdomlig, avslappnad arbetsplats där man spelar tv-spel på lunchen och går i strumplästen eller en arbetsplats där kostymen är en självklarhet? Oavsett verksamhet och identitet kan vi hjälpa er att hitta den rätta känslan i inredningen. Givetvis alltid med god ergonomi, funktion och era specifika behov som utgångspunkt. En trivsam och välplanerad arbetsplats gör det lättare att ha roligt på jobbet och att prestera bättre!

Studio A3 är återförsäljare av de flesta varumärken av möbler, belysning och textilier. På så vis kan vi vara en del av hela processen. Från inredningskoncept till montering och färdigställande på plats för ett nyckelfärdigt kontor så att ni kan fokusera på er verksamhet.

Tidigare projekt