Inredning för kontor och restaurang

Vi inreder kontor och restauranger

Vår expertis består i att skapa trivsamma och funktionella miljöer som speglar er verksamhet och ert varumärke. En trivsam och välplanerad arbetsplats eller restaurang gör stor skillnad för medarbetarnas och gästernas välbefinnande. När vi skapar ett inredningskoncept tänker vi på helheten, alltifrån möbler och belysning till de mindre detaljerna, såsom växter, tavlor och textilier. Liksom i alla miljöer är det är ofta de små detaljerna som gör den stora skillnaden! 

Inredningen är en väldigt viktig aspekt i hur kunder och era medarbetare uppfattar ert företag.  Som medarbetare ska man känna sig uppskattad och stolt när man tar emot kunder. Det är även ett viktigt rekryteringsverktyg. Genom att hålla oss uppdaterade vad gäller trender och olika arbetssätt, kan vi erbjuda en kreativ lösning som tillgodoser era önskemål och innebär en mer trivsam och inspirerande arbetsplats som ligger på rätt nivå baserat på ert företags image.

Vi gör en grundlig behovsanalys för att på ett bra sätt få fram företagets identitet, som ska återspeglas i interiören. Med en genomtänkt färgsättning, bra belysning och rätt möblering skapar vi en miljö som får medarbetare att trivas och prestera bättre. Vi har även stor vana av att hjälpa er i anpassningsfasen och hjälpa er välja rätt material till den nya lokalen. 

Många av våra företagskunder efterfrågar en mer personlig känsla på kontoret och vill ha annat än den ofta funktionella men lite tråkiga standardinredningen av kontor och offentliga miljöer. Inredningen ska även ge en stark identitetskänsla och karaktär som speglar företagets och medarbetarnas personlighet. Är ni en ungdomlig, avslappnad arbetsplats där man spelar tv-spel på lunchen och går i strumplästen eller en arbetsplats där kostymen är en självklarhet? Oavsett verksamhet och identitet kan vi hjälpa er att hitta den rätta känslan i inredningen. Givetvis alltid med god ergonomi, funktion och era specifika behov som utgångspunkt. En trivsam och välplanerad arbetsplats gör det lättare att ha roligt på jobbet och att prestera bättre! 

Studio A3 är återförsäljare av de flesta varumärken av möbler, belysning och textilier. På så vis kan vi vara en del av hela processen. Från inredningskoncept till montering och färdigställande på plats för ett nyckelfärdigt kontor så att ni kan fokusera på er verksamhet och det ni är bäst på.

Tidigare projekt

Kontakta oss

Du är naturligtvis välkommen att kontakta oss när du vill. Vi bjuder på vårt första besök, så tveka inte att höra av dig för att boka ett förutsättningslöst möte.

Ingen kund är för liten för oss. Välkommen!

Showroom
Studio A3
Distansgatan 2
421 74 Västra Frölunda

Telefon: 031-510010
Mail: info@studioa3.se

Vi får dagligen flera mail med ansökningar om praktik eller anställning. Vi är ett litet bolag med begränsade möjligheter att ta emot praktikanter och vi hinner tyvärr inte svara på alla spontanansökningar. Men vi sparar dem om det blir aktuellt i framtiden.

Om vi söker personal kommer detta annonseras i våra sociala kanaler och här på hemsidan.

Denna sida skyddas av Google reCAPTCHA. Läs deras Privacy Policy och Terms of Service.