Daniel Wolgast

Projektledare
daniel@a3byggprojekt.se

Linda S. Österbom

VD / Inredare
linda@studioa3.se

Lina Wolgast

Inredare
lina@studioa3.se

Albin Kvarnslätt

3D-Visualisering
albin@studioa3.se

Medarbetare A3

Linda S. Österbom

VD / Inredare
linda@studioa3.se

Lina Wolgast

Inredare
lina@studioa3.se

Albin Kvarnslätt

Inredningsassistent
albin@studioa3.se

Daniel Wolgast

Projektledare
daniel@a3byggprojekt.se

Om oss

Studio A3 arbetar med inredning av privata bostäder, kontor och offentlig miljö. A3 Byggprojekt erbjuder projektledning och utförande av tjänster inom måleri, snickeriarbeten, el-, golv- och kakelarbeten mm. Tillsammans erbjuder vi helhetslösningar för allt som gäller inredning och renovering i din bostad eller lokal.

Vår historia

Linda S. Österbom har arbetat med inredning sedan 2006 då hon startade sitt första inredningsföretag i Varberg. 2008 flyttade hon till Göteborg och 2009 grundades inredningsbyrån Studio A3.

Samtidigt grundades A3 Byggprojekt av Daniel Wolgast.

Inredning och hantverkstjänster går ofta hand i hand då det behövs någon som kan verkställa det vi designar. Då är det tryggt att veta att det är duktiga och noggranna hantverkare som tar över.

Vår utveckling har hela tiden drivits av vår passion för inredning. Vi släpper inte ett projekt innan vi vet att det blivit precis som både vi och kunden vill ha det. Det är så man skapar vackra och funktionella miljöer att trivas och leva i.

Under de 10 år som vi varit verksamma har vi haft förmånen att hjälpa ett stort antal kunder med såväl inredningshjälp och renovering. I många av dessa projekt har vi arbetat tillsammans med nöjda kunder som resultat.

Med fokus på kvalitet och stort personligt engagemang ser vi fram emot nya spännande uppdrag!