Samarbetspartners

Eftersom de flesta av våra kunder vill ha en helhetslösning med hjälp av inköp av möbler, belysning och textilier har vi ett brett utbud av leverantörer och samarbetspartners. Då vi arbetar med så många olika sorters stilar och projekt har vi under åren arbetat upp ett stort kontaktnät och kan erbjuda möbler och inredningsdetaljer från mer än 150 olika leverantörer. Nedan ser du ett urval av
alla våra leverantörer.

Dusty Deco är en inredningsfirma som började som en vintagebutik. Nu fokuserar de på att skapa unika möbler, mattor, belysning och inredningsdetaljer. Deras produkter kombinerar klassiska och moderna element för att skapa en tidlös stil. Dusty Deco lägger stor vikt vid detaljer och kvalitet. Deras sortiment erbjuder allt från eleganta soffor till vackra mattor och unika lampor.

Fogia har i över trettio år, tillsammans några av Skandinaviens bästa formgivare, skapat exklusiva möbler till privata hem och offentliga miljöer över hela världen. Fogia är kända för sina kvalitativa soffor och fåtöljer, och lägger stor vikt vid materialval och miljömedvetenhet.

Gubi startade sin verksamhet 1967 och är idag en väletablerad producent med hög innovationsnivå och stark personlighet. Gubi tillverkar produkter för både privata hem och publika miljöer med hög funktion och genomtänkt estetik.

Carl Hansen & Søn grundas år 1908 av Carl Hansen i Odense, Danmark. Företaget har tillverkat exklusiva möbler i över 100 år med stor passion för hantverket. Genom åren har några av Danmarks största och mest talangfulla formgivare satt sin prägel på företagets produkter, som t.ex. Hans J. Wegner, som bland annat ritade den klassiska Y-stolen.

&tradition är ett dansk varumärke vars sortiment varierar från klassiska mästerverk av Arne Jacobsen, Verner Panton och Viggo Boesen till moderna storsäljare av Sami Kallio och Jaime Hayon.

Normann Copenhagen grundades 1999 av Jan Andersen och Poul Madsen med stora visioner. 2002 kunde de presentera sin första produkt, den nu klassiska lampan Norm 69. De har sedan dess vunnit åtskilliga designpriser och säljer idag sina produkter i fler än 80 länder.

Hays ambition är att uppmuntra dansk möbeldesign att hitta tillbaka till sin absoluta storhetsperiod under 1950- och 60-talen, men ur ett nutida perspektiv. Varumärket utmärker sig med sin nyfikenhet för ny teknik, nya material och nya sätt att leva med möbler i en föränderlig värld där även våra vanor och behov för flexibilitet är under ständig förändring.

Med 20 års erfarenhet inom utveckling, design och produktion erbjuder SITS en omfattande kollektion av högkvalitativa möbler. Kombinationen av känslor, hantverk, människor och en miljövänlig inställning har gett upphov till innovativa och uppskattade produkter som är eftertraktade världen över.

Audo Copenhagen är ett danskt inredningsvarumärke som förenar dansk designarv med en modern och global vision. Genom samarbeten med toppdesigners och hantverkare skapar de stilrena och naturliga möbler, belysning och inredningstillbehör. Audo strävar efter att berika det moderna livet genom att koppla samman kreativitet, bekvämlighet och funktion. Deras design, präglad av högkvalitativa materialval och genomtänkta detaljer, skapar harmoni och lugn.

Blå Station, baserat i Åhus, är ett familjeägt företag sedan 1986. Designern Börge Lindau och hans barn, Johan och Mimi, driver företaget idag. Blå Station skapar möbler som utmanar normer och inspireras av föränderliga beteenden. Deras kollektion reflekterar deras egna smak och vision, med fokus på att erbjuda något unikt och meningsfullt på marknaden.

Fler av våra samarbetspartners