Samarbetspartners

Av oss kan du köpa möbler och inredningsdetaljer från kända varumärken till samma pris som i butik. Nedan ser du ett urval av våra leverantörer. Hittar du inte det du söker bland dessa, hjälper vi dig att hitta en lämplig leverantör!

Muuto är rotade i Skandinavisk designtradition, med tidlös estetik, hög funktionalitet och hantverk med ett ärligt uttryck. Namnet Muuto kommer från Finskans muutos, som betyder nytt perspektiv.

Hays ambition är att uppmuntra dansk möbeldesign att hitta tillbaka till sin absoluta storhetsperiod under 1950- och 60-talen, men ur ett nutida perspektiv. Varumärket utmärker sig med sin nyfikenhet för ny teknik, nya material och nya sätt att leva med möbler i en föränderlig värld där även våra vanor och behov för flexibilitet är under ständig förändring.

Carl Hansen & Søn grundas år 1908 av Carl Hansen i Odense, Danmark. Företaget har tillverkat exklusiva möbler i över 100 år med stor passion för hantverket. Genom åren har några av Danmarks största och mest talangfulla formgivare satt sin prägel på företagets produkter, som t.ex. Hans J. Wegner, som bland annat ritade den klassiska Y-stolen.

&tradition är ett dansk varumärke vars sortiment varierar från klassiska mästerverk av Arne Jacobsen, Verner Panton och Viggo Boesen till moderna storsäljare av Sami Kallio och Jaime Hayon.

Normann Copenhagen grundades 1999 av Jan Andersen och Poul Madsen med stora visioner. 2002 kunde de presentera sin första produkt, den nu klassiska lampan Norm 69. De har sedan dess vunnit åtskilliga designpriser och säljer idag sina produkter i fler än 80 länder.

Fogia har i över trettio år, tillsammans några av Skandinaviens bästa formgivare, skapat exklusiva möbler till privata hem och offentliga miljöer över hela världen. Fogia är kända för sina kvalitativa soffor och fåtöljer, och lägger stor vikt vid materialval och miljömedvetenhet.

Gubi startade sin verksamhet 1967 och är idag en väletablerad producent med hög innovationsnivå och stark personlighet. Gubi tillverkar produkter för både privata hem och publika miljöer med hög funktion och genomtänkt estetik.

Fler av våra samarbetspartners