Privata hem

Investera i ditt hem

För att skapa ett trivsamt och funktionellt hem med rätt färgsättning, ljussättning och helhet med möbler och textilier krävs det kunskap och framförallt tid, något som många saknar idag. Att anlita en inredare som tar hand om alla dessa moment är en bra investering i både tid och pengar. Du slipper dyra felköp och behöver inte trängas i butiker på helgerna. Vi kan hjälpa dig oavsett om det bara handlar om ett rum eller ett helt hus.

Många av våra kunder känner att de har kört fast och får inte till helheten i sin inredning. Andra vill byta ut hela möblemanget då man kanske flyttar från ett hus till en mindre lägenhet eller vice versa. Då tar vi fram förslag på passande möbler och tack vare vårt showroom finns möjlighet att provsitta många möbler och se materialprover. Ett annat vanligt problem är brist på förvaring. Vi ser på ditt hem med nya objektiva ögon och kan ofta hitta nya lösningar som man kanske inte själv skulle se. Andra behöver råd och stöd när det är dags att renovera sitt hus och alla val som detta innebär. Vi har lång erfarenhet och kunskap i att hjälpa kunder hitta rätt stil och material som passar den aktuella bostaden och din personliga stil och smak.

Vi utgår alltid från dina önskemål, behov och förutsättningar när vi arbetar med ett projekt. Baserat på detta skapar vi en kreativ lösning som tillgodoser och överträffar dina förväntningar anpassat efter din budget. Vi hjälper dig även med inköp av möbler, belysning och textilier från kända varumärken och hjälper dig hela vägen fram till ditt drömhem.

Tjänster

Inredningshjälp enligt offert

Riktar sig till dig som vill ha mer utförlig hjälp och förslag på hur du kan komplettera ditt befintliga möblemang med nya möbler och inredningsdetaljer eller vill skapa ett helt nytt hem med nya möbler. Vi skräddarsyr tjänsten efter dina behov. Vi börjar alltid med ett förutsättningslöst offertmöte då vi går igenom vad du behöver hjälp med. Vi gör en stilanalys utifrån ditt nuvarande boende, dina önskemål och bostadens förutsättningar, vi tar mått och diskuterar din tänkta budget. Därefter skickar vi en offert på vår arbetskostnad för att ta fram förslag baserat på ditt behov.

Detta ingår:

 • Offertmöte
 • Moodboard
 • Avstämningsmöte
 • Sammanställning av förslag
 • Produktbilder och beskrivning
 • Planskisser
 • Möbeloffert
 • 3D-visualisering i de fall det behövs

Moodboardet är ett kollage som beskriver känslan som kommer att upplevas i rummet med färger, materialprover och bilder på passande inredningsdetaljer som t.ex. prydnadskuddar och belysning. Planskissen visar hur rummet skall möbleras för att bäst utnyttja rummets ytor.

Pris: Enligt offert (950 kr/timme inkl. moms)

(Från 12 timmar och uppåt)

Så går det till

En inredare kommer till bostaden för ett kostnadsfritt offertmöte. Mötet tar c:a 1 timme. Tillsammans går vi igenom dina behov och i vilken omfattning du behöver hjälp. Vi pratar om din stil, olika behov i familjen, funktion och känslan du vill uppnå i hemmet, dina inredningsdrömmar och beräknad budget.

Inredaren mailar en offert på ett inredningsförslag baserat på tidigare möte.

Efter en accepterad offert sätts en tidsplan för när förslaget skall presenteras. Därefter börjar inredaren jobba med inredningsförslaget.

Avstämningsmöte sker på vårt kontor då vi går igenom flera olika förslag på det du vill ha hjälp med. Då går vi igenom moodboardet som vi skapat och ett första utkast på möbler och möblering. Det här mötet syftar till att stämma av så att vi har förstått dig rätt och för att du som kund ska kunna vara en del av processen och komma med åsikter. Avstämningsmötet tar ca 1–2 timmar beroende på projektets omfattning.

Efter avstämningsmötet fortsätter inredaren arbetet och skapar ett mer konkret förslag med planskisser, förslag på specifika möbler och detaljer och tillhörande möbeloffert.

Presentation av förslaget sker på vårt kontor. Här går vi igenom de förslag vi har tagit fram. Du får med dig en pärm med alla planskisser, produktbilder och möbeloffert. Presentationsmötet tar ca 1 timma.

De flesta av våra kunder väljer sedan att gå vidare genom att beställa möbler vi föreslagit hos oss och låter oss sköta alla inköp, transport, bärhjälp, avemballering, montering och färdigställande på plats. Då kan vi säkerställa att slutresultatet blir av högsta kvalitet och enligt förslaget och våra kunder kan njuta av ett färdigt, trivsamt hem som speglar dem som personer.

Inredningskonsultation i vår studio

Innebär ett personligt 2 timmar långt inspirationsmöte med en inredare i vår studio. Passar dig som behöver lite hjälp på traven och vill inreda själv, men behöver professionell rådgivning och någon att bolla dina tankar och idéer med. I studion kan ni se och provsitta en mängd möbler från ett urval av våra leverantörer. Exempel på vad vi kan hjälpa dig med:

 • Möblering baserat på planritning och ev. bilder
 • Förslag på passande möbler och textilier
 • Ljussättning baserat på planritning och ev. bilder
 • Smarta lösningar för förvaring
 • Rådgivning vid ändring av planlösningar
 • Val av färg/tapet
 • Materialval till kök och bad

Pris: 3500 kr inkl. moms

Behöver du hjälp med renoveringsarbeten?

Vårt systerbolag A3 Byggprojekt tar hand om ditt renoveringsprojekt i nära samarbete med oss. Det genomförs tryggt, säkert och ger ett resultat precis som vi vill ha det. Läs mer om hur de jobbar.