Inredning för privata hem

Investera i ditt hem

Vad är det som gör att vissa miljöer bara känns helt rätt? Där alla möbler, detaljer och material tillsammans skapar en harmonisk och vacker helhet? Jo, tid, känsla och kunskap.
För att skapa ett trivsamt, vackert och funktionellt hem med rätt färgsättning, möblering, ljussättning och material krävs det kunskap och erfarenhet av hur en miljö används och fungerar i praktiken. Det krävs också tid, något som många saknar idag. Att anlita en inredare som tar hand om alla dessa moment och guidar dig genom dina beslut är en bra investering i både tid och pengar. Du slipper dyra felköp och kan ta väl avvägda beslut gällande din inredning och renovering. Det är även mer hållbart ur miljösynpunkt, då vi hjälper er att göra mer långsiktiga val av möbler och material. Vi kan hjälpa dig oavsett om det bara handlar om ett rum eller ett helt hus.

Alla våra projekt ser olika ut. Därför anpassar vi det enligt offert för att passa just dina behov och förutsättningar. Många vill ha hjälp hela vägen, från designförslag till möbelinköp, leverans och färdigställande av inredningen på plats. Eftersom vi presenterar allt i 3D får du ett bra beslutsunderlag att ta ställning till och slipper onödiga överraskningar.

Många av våra kunder känner att de har kört fast och får inte till helheten i sin inredning. Andra vill byta ut hela möblemanget då man kanske flyttar från ett hus till en mindre lägenhet eller vice versa. Oavsett tar vi fram förslag på passande möbler och tack vare vårt ca 300 kvm stora showroom finns möjlighet att provsitta många möbler och se materialprover. Många kunder behöver råd och stöd när det är dags att renovera sitt hus och alla val som detta innebär. Vi har lång erfarenhet och kunskap i att hjälpa kunder hitta rätt stil och material som passar den aktuella bostaden, vad som funkar praktiskt baserat på er livssituation och din personliga stil och smak. Vi har många återkommande kunder som kommer tillbaka till oss vid flera tillfällen. Det tycker vi är det bästa betyget och ett kvitto på att det vi gör även fungerar i verkligheten och inte bara på pappret.

Vi utgår alltid från dina önskemål, behov och förutsättningar när vi arbetar med ett projekt. Baserat på detta skapar vi en kreativ lösning som tillgodoser och oftast överträffar dina förväntningar anpassat efter din budget. Vi hjälper dig även med inköp av möbler, belysning och textilier från kända varumärken och hjälper dig hela vägen fram till ditt drömhem.

Vi hjälper er

Inredningshjälp enligt offert

Riktar sig till dig som vill ha utförlig hjälp hela vägen och konkreta förslag på planlösning, materialval och kulörer. Det passar även dig som vill veta hur du kan komplettera ditt befintliga möblemang med nya möbler, belysning och textilier eller vill skapa ett helt nytt hem med nya möbler. Vi skräddarsyr tjänsten efter dina behov. Vi börjar alltid med ett förutsättningslöst offertmöte då vi går igenom vad du behöver hjälp med. Vi gör en stilanalys utifrån ditt nuvarande boende, dina önskemål och bostadens förutsättningar. Därefter skickar vi en offert på vår arbetskostnad för att ta fram förslag baserat på ditt behov.

Pris: Enligt offert (995 kr/h inkl. moms)
Minimum 16h

Detta ingår:

 • Offertmöte
 • Behovsanalys
 • Skapande av förslag
 • Planskisser
 • Produktbilder och beskrivningar
 • Avstämningsmöte
 • Sammanställning av förslag
 • Möbeloffert
 • 3D-visualisering
 • Slutpresentation

Så går det till

Efter ett inledande telefonsamtal träffar ni en inredare på ett kostnadsfritt offertmöte. Beroende på omständigheterna träffas ni sedan digitalt, i vårt showroom eller allra helst på plats i bostaden.

Mötet tar c:a 1 timme. Tillsammans går vi igenom dina behov och i vilken omfattning du behöver hjälp. Vi pratar om din stil, husets stil, olika behov i familjen, funktioner och känslan du vill uppnå i hemmet, dina inredningsdrömmar och beräknad budget.

Inredaren mailar en offert på ett inredningsförslag baserat på tidigare offertmöte.

Efter en accepterad offert sätts en tidsplan för när avstämningsmötet ska presenteras. Ni får även en behovsanalys skickad till er. Därefter börjar inredaren jobba med inredningsförslaget.

Avstämningsmöte sker på vårt kontor då vi går igenom flera olika förslag på det du vill ha hjälp med. Då går vi igenom moodboardet, olika planlösningar, möbler och material. Detta presenteras i 3D och med produktblad. Det här mötet är oftast det som tar mest tid och syftar till att stämma av så att vi har förstått dig rätt och för att du som kund ska kunna vara en del av processen och komma med feedback. Avstämningsmötet tar ca 1–2 timmar beroende på projektets omfattning. I vissa fall kan det behövas fler avstämningsmöten.

Efter avstämningsmötet fortsätter inredaren arbetet och skapar ett mer detaljerat förslag med planskisser, förslag på specifika möbler och detaljer och tillhörande möbeloffert. Allt ritas även upp i 3D så att ni kan se det slutgiltiga förslaget framför er.

Presentation av förslaget sker på vårt kontor eller digitalt. Här går vi igenom de förslag vi har tagit fram. Du får med dig en pärm med alla planskisser, produktbilder och möbeloffert. Presentationsmötet tar ca 1 timma.

De flesta av våra kunder väljer sedan att gå vidare genom att beställa möblerna vi föreslagit hos oss och låter oss sköta alla inköp, transport, bärhjälp, avemballering, montering och färdigställande på plats. Då kan vi säkerställa att slutresultatet blir av högsta kvalitet och precis som vi tänkt oss enligt förslaget och våra kunder kan njuta av ett färdigt, trivsamt hem som speglar dem som personer.

Inspirationsmöte i vår studio

Vi erbjuder inredningskonsultation i form av ett 2 timmars inspirationsmöte med en inredare i vår studio. Passar dig som behöver lite hjälp på traven och vill inreda själv, men behöver professionell rådgivning och någon att bolla dina tankar och idéer med. I studion kan ni se materialprover och kulörer, samt se och provsitta en mängd möbler från ett urval av våra leverantörer. Exempel på vad vi kan hjälpa dig med:

 • Möblering baserat på planritning och ev. bilder
 • Möblering baserat på planritning och bilder
 • Förslag på passande möbler och textilier
 • Ljussättning baserat på planritning och bilder
 • Smarta lösningar för förvaring
 • Rådgivning vid ändring av planlösningar
 • Val av färg/tapet
 • Materialval till kök och bad

Pris: 4500 kr inkl. moms

Detta är en muntlig konsultation. Du antecknar själv under mötet.

Tidigare projekt

Kontakta oss

Du är naturligtvis välkommen att kontakta oss när du vill. Vi bjuder på vårt första besök, så tveka inte att höra av dig för att boka ett förutsättningslöst möte.

Ingen kund är för liten för oss. Välkommen!

Showroom
Studio A3
Distansgatan 2
421 74 Västra Frölunda

Telefon: 031-510010
Mail: info@studioa3.se

Vi får dagligen flera mail med ansökningar om praktik eller anställning. Vi är ett litet bolag med begränsade möjligheter att ta emot praktikanter och vi hinner tyvärr inte svara på alla spontanansökningar. Men vi sparar dem om det blir aktuellt i framtiden.

Om vi söker personal kommer detta annonseras i våra sociala kanaler och här på hemsidan.

Denna sida skyddas av Google reCAPTCHA. Läs deras Privacy Policy och Terms of Service.