Inredning av Advokatkontor Ejder

När Ejder Advokatbyrå skulle expandera och flytta till nya lokaler kontaktade de oss och vi fick det roliga uppdraget att inreda och färgsätta den nya lokalen. De är en ung modern advokatbyrå vilket även skulle speglas i inredningen.

Vi utgick ifrån deras grafiska profil och känslan från deras befintliga hemsida när vi skapade konceptet för inredningen. En sober ”greige” bas med inslag av svart, mässing och blågröna toner fick bli basen i färgskalan.

Lokalen är ganska avlång och smal. Här skulle rymmas flera arbetsplatser som gärna fick avgränsas från entrén pga sekretess. Lösningen blev en glasvägg med svarta profiler i industristil från Södra Vägens glas. Vi målade om alla väggar och lade in heltäckningsmatta i hela lokalen för en bättre ljudnivå. Vi använde oss även av mycket textilier såsom gardiner från tak till golv för att ge en varmare känsla i lokalen.

ytskikt

Ytskikten i lokalen går i jordnära färger för en lugn och stabil grund. Målet var att få in lite blått och lite mässing som en lyxig accent i inredningen.

Toppvy

En vy ovanifrån för att visa hela lokalen och samspelet mellan varje rum.

Glasväggar

Ett önskemål från kunden var att få till en tystare och mer avskärmad miljö för kontorets medarbetare. Här ges förslag med och utan glasvägg.

korridor

En "vägguppställning" som visar den vägg i lokalen vi lagt mest fokus på för att behaga besökarens öga. Här sätts lokalen/företagets första intryck hos besökaren.

Södra vägens glas, industriglas, maz interiör

Lokalens planslösning ändrades genom att vi satte in glasväggar från Södra vägens glas.

Hay aac13, cph210 table
a3_ejder-9195
Cph 210 deux table, hay, Gubi multi-lite lamp, Loop stand hall, Jotex sammet, Studio A3, Byon

Mötesrummet ger ett lyxigt intryck med lampor från Gubi och bord och stolar från Hay. Dekoration från ByOn och växter skapar den där sista touchen.

Cph 210 deux table, hay, Gubi multi-lite lamp, Loop stand hall, Jotex sammet, Studio A3, Byon
Sits fåtölj, JWDA lampa menu, Hay table,

Lokalens andra mötesrum fick också ett lyft. Fåtöljen Lotta från Sits tillsammans med en lampa JWDA från Menu står på ett sidobord från Hay.

Dear sam posters, Menu harbour chair, Hay cph20 table,

Ett rund bord från Hay skapar ett trivsamt möte tillsammans med stolar från Menu. På väggen bär hyllan Mategot Demon från Gubi upp lagböckerna.

Södra vägens glas, industriglas, sytech sweden, mimou.
House doctor, Byon, Hay, slit table mässing,
Byon, Sytech sweden

Glasväggar fungerar som rumsavdelare utan att stänga ute ljuset i lokalen.

Lintex, Ikea, Jotex, Louis poulsen, Byon,, belid,, sytech sweden, mimou, edsbyn

Tyger från Mimou dämpar ljudet och skapar en trevlig känsla på kontoret. Bordskärmar från Lintex skärmar av varje skrivbord. Bordslampor från Louis Poulsen.

Lintex, Ikea, Jotex, Louis poulsen, Byon,