Modern inredning med rustika inslag

Kunden kontaktade oss då hon kände att hon hade kört fast i sin inredning och behövde hjälp. Hon och hennes tre tonårsbarn bor i ett fint sekelskifteshus där ytskikten var relativt nyrenoverade. Kunden hade även en hel del fina möbler sedan tidigare som vi använde som bas och byggde den nya inredningen kring. Målet var en modern ljus inredning med inslag av lite rustikare klassiska detaljer. Färgskalan skulle gå i jordnära toner med inslag av roströda och blå toner. Ett starkt önskemål var en stor bekväm soffa där hela familjen skulle få plats. Den lilla hallen behövde ses över och vi maximerade förvaringen för att kunna få plats med alla skor och kläder.

snohojdsgatan_V3A7361
snohojdsgatan_V3A7300
snohojdsgatan_V3A7368

Vi satte in en sittbänk med inbyggda lådor där man får plats med skor eller halsdukar. På väggen satte vi in ett skoskåp för ännu mer förvaring men även för att kunna få en avställningsyta. På dörren in till WC måttbeställde vi en spegel och satte den på den befintliga dörren, dels för att spegla mer ljus men även för att kunna få in en helkroppsspegel.

snohojdsgatan_V3A7324

Mysig läshörna med stor fåtölj i anslutning till matplatsen.

snohojdsgatan_V3A7330

Serveringsvagn från House Doctor fungerar som extra avställningsyta.

snohojdsgatan_V3A7332

Fåtölj från Artwood.

snohojdsgatan_V3A7311

Mittemot läshörnan har vi matplatsen där vi behöll kundens befintliga matbord och stolar. Vi kompletterade detta med en ny taklampa, bokhylla, nya ben på vita sideboardet och en ny tavla över sideboardet.

snohojdsgatan_V3A7269

Vardagsrummet med kundens befintliga konst som vi hängde om. Ny soffa och ny belysning. Mattan och soffa hade kunden sedan tidigare.

snohojdsgatan_V3A7297

Tavelvägg.

snohojdsgatan_V3A7290

Miitemot soffan står en fåtölj från Oxdenmarq.