Blåa toner möter naturskinn och rökt ek

I höstas hjälpte vi vår kund att ge dennes lägenhet en omförhandling med nya väggfärger och ny inredning. Kunden önskade en modern och tidlös inredning med fokus på hållbara och naturliga material. Hela lägenheten är ommålad av A3 Byggprojekt och inredd av Studio A3. I vardagsrummet behövdes ett helt nytt möblemang med ny soffa, fåtöljer, soffbord och matta samt övriga textilier. Även matsalsdelen inreddes med helt nytt möblemang. Sovrummet hade befintlig säng och sängbord, så vi kompletterade med matta, belysning och textilier. För kunden var det viktigt med en röd tråd i hela lägenheten och att vi knöt samman ytorna både färg- som stilmässigt och med den rätta känslan.

Monsungatan88-9

Ombonat sovrum med dämpade blå väggar. Måttbeställda linnegardiner och sängtextilier från Linum och Mimou.

Monsun-kollage-11
Monsungatan88-8
Monsungatan88-3

Matsalsdel i tidlös kontrastrik anda. Matsalsbord och matstolar från &Tradition. Hyllsektion från String Furniture och pendlar från Gubi.

Monsungatan88-4
Monsungatan88-7

Soffgrupp i jordnära toner. Mattan i grafiskt mönster bryter av den i övrigt jordnära färgskalan för att ge liv åt inredningen. Takpendel från Flos, fåtöljer från Sits och soffa från Fogia.