Totalrenovering av villa i västra Göteborg

Ägarna till detta hem hade bestämt sig för att renovera hela huset samtidigt, och hade inte tid eller lust att göra materialval eller projektleda detta själva. Huset var i behov av renovering och behövde en uppdatering i stort sett alla utrymmen. Studio A3 gjorde samtliga material och färgval i hall, kök, vardagsrum, sovrum, tvättstuga, badrum samt gäst wc. A3 Byggprojekt stod för projektledning och genomförande hela vägen.

Befintlig parkett revs ut och de större ytorna flytspacklades. Vi lade sedan in ett vitpigmenterat ekgolv från Kährs. Samtliga väggar och tak målades och nya golvlister sattes upp. I vardagsrummet öppnade vi upp och satte in en dubbeldörr ut mot altanen för släppa in mer ljus. Klinker i entrén följer med in i på gästtoaletten för att skapa en enhetlighet. Tvättstuga och badrum har renoverats och ljusa sobra färger har använts på allt från kakel och klinker till badrumsmöbler. Vägghängd WC från Duravit installerades i både badrum och gästtoalett.

Vi uppdaterade även deras möblemang och kompletterade med nya möbler, textilier och mattor och vi satte in mycket ny belysning. Vi eftersträvade en klassisk skandinavisk stil som skulle vara avskalad och ljus men även kännas ombonad och välkomnande.

Lägatan-724x1024

Planskiss

moodhouse-0317
moodhouse-0339
moodhouse-0349
moodhouse-0351
moodhouse-0323
moodhouse-0354
moodhouse-0314
moodhouse-0316
moodhouse-0311
moodhouse-0299
moodhouse-0293
moodhouse-0297
moodhouse-0304
moodhouse-0285
moodhouse-0291