Är du vår nya inredare?

SOM INREDARE PÅ STUDIO A3

Kommer Du kunna erbjuda kompletta inredningslösningar till både privata hem och kontor. Projekten kan gälla allt ifrån att inreda ett fåtal rum till att ändra intrycket av ett helt hus där vi gör nya planlösningar, ritar kök och badrum, väljer material, möbler, projektleder processen, sköter alla möbelinköp och iordningställer inredningen på plats. Vi ger kunden det lilla extra, från första kontakt till färdigt projekt.

Möten med kund tar vi både på vårt härliga och inspirerande kontor/showroom eller ute hos kund. Skapande av inredningsförslag i olika omfattning tillhör såklart vardagen och med det följer orderhantering och uppföljning.

 

VI SÖKER DIG SOM...

...får energi när du träffar andra. Du ser aldrig några problem, bara lösningar och det finns inget du gillar mer än att skapa trivsamma miljöer för dina kunder.  För oss är det viktigt att du känner dig trygg i olika inredningsstilar och är lyhörd för kundens önskemål och behov.  Enkelt följer du med i förändringar som sker och självständigt arbetar du på det sätt som du tror är mest lönsamt för företaget. Prestigelöst frågar du om hjälp när du behöver och med din inneboende glöd utvecklar du både relationer och affärer. Därtill trivs du med många kontaktytor.

Skräddarsydda lösningar? Dem levererar du med glans!

 

 

VÅRA ÖNSKEMÅL TILL DIG

- Du har god känsla för färg och form samt ett stort intresse och kunskap i stilhistoria, material och produkter
- Du har tidigare erfarenhet av att arbeta inom inredning, gärna på inredningsföretag eller i butik
- Utbildning motsvarande minst Folkuniversitetets grundutbildning samt påbyggnadsutbildning i inredning och design.
- Van att arbeta i projektform och kunna leda egna projekt. Korta deadlines och tidspress? - Inga problem
- Van användare av 3d program som Sketchup, PConplanner och liknande program
- B-körkort
- Arbetslivserfarenhet inom egna inredningsprojekt

VARFÖR STUDIO A3?

Hos oss är vi ett tight litet team – vi delar gärna vår kunskap (och ett glas) med varandra. Om du är en lagspelare som är redo att samarbeta, lära sig och dela med sig av det du kan då är vi den rätta arbetsplatsen för dig. Här kommer du få ta mycket ansvar från början och vara en key player när det kommer till idéskapande med fokus på att hela tiden bli bättre än vi var igår. Joina oss på vår resa framåt!

Välkommen med din ansökan!

START: Enligt överenskommelse
PLATS: Högsbo, i vårt 300 kvm stora showroom.
OMFATTNING: Heltid, 100%
LÖN: Månadslön

Är du vår nästa medarbetare? I så fall väntar vi med spänning på din ansökan. Skicka den så snart som möjligt då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Vi hörs!

www.finnvedensaljkraft.se

I denna rekrytering samarbetar Studio A3 med FSK Rekrytering och Kajsa Ohlsson.