Är du vår nya inredare?

 

Studio A3 erbjuder kompletta inredningslösningar i privata hem och kontor. Det kan gälla allt ifrån att inreda ett enda rum till större uppdrag där vi projektleder, sköter alla möbelinköp och iordningställer inredningen på plats.

 

Vem vi söker

Vi söker dig som har erfarenhet från branschen och har du arbetslivserfarenhet av egna inredningsuppdrag är det meriterande. Du är kreativ, har god känsla för färg och form samt har ett stort intresse och kunskap i stilhistoria, material och produkter.

Jobbet omfattar mycket kundkontakt, så det är viktigt att du känner dig bekväm med det. Du bör vara lyhörd, flexibel samt skicklig på att skapa kundrelationer. Du är också van vid att arbeta självständigt i projektform och under tidspress då det ofta är korta deadlines. Du är bekväm med att schemalägga din egen arbetstid, dina projekt och alla delar som ingår i det.

Krav

- Utbildning motsvarande minst Folkuniversitetets grundutbildning samt påbyggnadsutbildning i inredning och design.
- Vana att arbeta i projektform och kunna leda projekt
- Vana att arbeta i Sketchup, Illustrator, PCon Planner och liknande program
- B-körkort

Anställningsform

Projektanställning / Frilans

 

Dina arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter innefattar skapande av inredningsförslag i olika omfattning samt att hålla egna kundpresentationer. Du kommer att ha kundmöten både på vårt kontor/showroom men även ute hos kund.

Du kommer att arbeta i vårt kontor/showroom på ca 300 kvm som ligger i Högsbo.

 

Skicka ansökan

Välkommen med din skriftliga ansökan samt löneanspråk, portfolio och CV.
Maila din ansökan till jobb@studioa3.se med ämne ”Inredare Studio A3”.
Sista ansökningsdag: 09-09-2019